interieurbeplanting-plantenbakken-boombakken

Wie zijn wij

Wij hebben Artiplant in 2006 opgericht vanuit het idee om interieurbeplanting toegankelijk en inzichtelijk te maken voor kleine en grote bedrijven. Een jong, enthousiast en creatief team dat aandacht heeft voor u als klant.

Artiplant is sindsdien niet meer weg te denken in de wereld van het groen. Vele particuliere en zakelijke afnemers uit binnen- en buitenland weten hun weg naar Artiplant te vinden voor bloempotten, planten of complete oplossingen voor groenprojecten. Artiplant verzorgt de interieurbeplanting aan kantoren, horeca, hotels, winkels en openbare gelegenheden. Het gehele traject van idee, advies, transport, plaatsing en eventueel onderhoud van bijzonder groen op de werkplek.

 

WAT DOEN WIJ

Wij bieden eigentijdse groenconcepten welke wij afstemmen op uw wensen, smaak en budget. Het combineren van uw wensen en de mogelijkheden leidt tot een gezamenlijk resultaat, een groenplan welke aansluit bij uw bedrijf.

Artiplant is innovatief, voortdurend zijn wij op zoek naar de laatste trends in design en materialen. Trendy sfeerbepalers in de vorm van bijzondere bloempotten, moderne groene planten en natuurlijk decoratie.

Ons grote assortiment aan plantenbakken voor buiten leveren wij aan architecten, gemeenten en hoveniers in diverse landen. Als het gaat om de inrichting en aankleding van pleinen, terrassen of openbaar groen, vraagt dit om een persoonlijke maatwerkoplossing. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tot het ontwerpen van een specifiek projectgericht product.

Onze manier van werken is transparant, onze webwinkel www.artiplant.nl geeft u een duidelijk overzicht van al onze producten en prijzen. Zodat u een duidelijk beeld heeft wat een bloempot of plant u gaat kosten, voor elk budget zijn er vele mogelijkheden.

Wij noemen onszelf ook wel eens een internet-plus-bedrijf. Het gemak en inzicht van internet, zodat u rustig zelf in uw eigen tijd de mogelijkheden kunt inventariseren. Met al uw vragen en wensen kunt u bij ons telefonisch of per mail terecht, indien u persoonlijk advies wenst, komen wij graag bij uw langs.

Komt u liever bij ons langs? Wij ontvangen u graag in ons kantoor en showroom.

 

HOE WERKEN WIJ

U heeft inspiratie gedaan op onze website en u heeft een idee welke soort beplanting en bloempotten u op de werkplek wilt? Op de contact pagina vult u de benodigde gegevens in voor een offerte-aanvraag. U ontvangt dan van ons een offerte op maat. Hierin zijn eventuele kosten voor de opmaak van pot en plant en transport opgenomen.

Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget. Met of zonder onderhoud, u kiest.

Indien u eerst met ons de mogelijkheden wilt verkennen of een lichtmeting wilt laten uitvoeren, neem dan contact met ons op voor een persoonlijke afspraak. Wij adviseren u graag vrijblijvend met onze creatieve ideeën.

Wij luisteren niet alleen naar uw wensen, maar ook naar uw ideeën. Dit vertalen wij vervolgens in groenplan. Dat vanzelfsprekend niet alleen creatief verrassend moet zijn, maar ook praktisch uitvoerbaar en binnen uw budget.

Om een goed beeld te krijgen van de interieurbeplanting wordt het groenplan voorzien sfeerbeelden, eventueel ingetekende plattegronden en een 3D-impressie.  Zodat u een zo duidelijk mogelijk beeld krijgt van hoe de planten en bloempotten in de ruimte zullen staan.

Onze projecten voor interieurbeplanting verlopen in de volgende stappen:

Inventarisatie
In een briefing gesprek met de opdrachtgever worden de wensen, mogelijkheden, beperkingen en budget geïnventariseerd.

Groenplan
Presentatie van het groenplan: opties met prijzen, sfeerbeelden, eventueel intekenen plattegrond en 3D-impressie.

Offerte
Uitwerken van het groenplan tot een prijsofferte.

Realisatie
Afhankelijk van eventuele levertijden op de artikelen plannen wij een afspraak in om de interieurbeplanting op te leveren.

 

Meer weten over Artiplant

Wij adviseren u graag met onze deskundige en creatieve groenconcepten. Ons assortiment is immers enorm en groeit nog dagelijks met de allernieuwste trends.

Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of andere vragen? 
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.