Boombanken zitbanken

Openbaar groen vraagt om maatwerk

Ons grote assortiment aan plantenbakken voor buiten en straatmeubilair leveren wij aan architecten, bedrijven, gemeenten en hoveniers in diverse landen.

Als het gaat om de inrichting en aankleding van pleinen, terrassen, woonerven of openbaar groen, vraagt dit om een persoonlijke maatwerkoplossing. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden tot het ontwerpen van een specifiek projectgericht product. Denk hierbij aan pleinen, speeltuinen, pretparken, zwembaden, dierentuinen of andere openbare ruimten.

Na een uitgebreide inventarisatie van wensen, mogelijkheden en budget kunnen wij in samenwerking met onze architectonisch ontwerper komen tot een maatwerk oplossing voor openbaar groen.

 

boombakken plantenbakken

Aluminium

Aluminium is slijtvast en bestendig tegen corrosie, behalve een grondlaag krijgen de plantenbakken een krasvaste poedercoating laag. Iedere gewenste RAL-kleur is mogelijk, waardoor u de corporate kleuren terug kunt laten komen in de plantenbakken buiten of bij de entrée. De uit 3 of 4mm vervaardigen plantenbakken hebben een strakke en stoere uitstraling, maatwerk is mogelijk voor alle modellen. 

Openbaar groen beton plantenbakken

Architectonisch beton

Beton plantenbakken en boombakken zijn oersterk en bestand tegen vandalisme, ideaal voor openbare ruimten en openbaar groen. Polymeerbeton, ofwel architectonisch beton is lichter dan regulier beton, maar minstens zo sterk. Vuil kan zich door de compacte structuur niet hechten en desgewenst worden de plantenbakken voorzien van een anti-graffiti. Voor projecten kunnen wij voorzien in maatwerk in elke gewenste kleur.

 

Openbaar groen CorTen plantenbakken

CorTen staal

CorTen staal is een sterk type staal dat zich in de buitenlucht bedekt met een beschermende roestlaag. De warme roestkleur geeft een natuurlijke en warme uitstraling,  de kleuren gaan als het ware op in de kleuren van de natuur. Plantenbakken en boombakken in corTen staal zijn sterk en hierdoor zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimten of openbaar groen.

Openbaar groen FSC hardhouten plantenbakken

FSC Hardhout

Houten plantenbakken en boombakken zorgen voor een natuurlijke sfeer, door weersinvloeden van buiten krijgen de plantenbakken een natuurlijke vergrijsde uitstraling. De duurzame FSC hardhouten plantenbakken worden vervaardigd in Nederland. Hoogwaardig afgewerkt met RVS bevestigingsmateriaal en voorzien van anti-worteldoek. Voor een aantal modellen levert Artiplant maatwerk.

Plantenbakken, boombakken, openbaar groen

Polyester plantenbakken

De polyester plantenbakken worden vervaardigd in Nederland, kleurbestendig, krasvast en vorstbestendig. Het grote voordeel van polyester is dat het licht in gewicht is, ideaal voor bijvoorbeeld dakterrassen en binnentuinen. Of daar waar de bakken regelmatig verplaatst dienen te worden, denk aan terrassen in de horeca. Optioneel zijn wielen of in RAL-kleur.

openbaar-groen-straatmeubilair

Straatmeubilair

Naast grote plantenbakken en boombakken biedt Artiplant een groot assortiment aan diverse zit-elementen en een modulair systeem van banken en plantenbakken. Moderne en praktische oplossingen voor openbare ruimten, buitenruimten van bedrijven, bedrijfsterreinen, pleinen en parken. In samenwerking met architecten bieden wij maatwerk oplossingen.

 

Meer weten over openbaar groen 

Wij adviseren u graag met onze deskundige en creatieve groenconcepten. Ons assortiment is immers enorm en groeit nog dagelijks met de allernieuwste trends.

Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of andere vragen? 
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.