interieurbeplanting kantoorplanten

Een prettige sfeer door kantoorplanten

Juist in een zakelijke of openbare ruimte zorgt groen voor een prettige en gezonde omgeving. Want planten zijn niet alleen mooi en decoratief, ze zijn ook gezond voor mensen. Groen op de werkplek heeft een belangrijk effect op uw medewerkers en hun gezondheid en productiviteit. Planten zorgen voor zuurstof, verbeteren de luchtvochtigheid en zuiveren de lucht.

Een plant op de werkplek vermindert stress en bevordert zowel de concentratie als de creativiteit! Reden genoeg om vandaag nog planten voor uw kantoor aan te schaffen.

Daar waar omgevingsfactoren een plantgroei in de weg staan, is natuurlijke decoratie de oplossing. Bijvoorbeeld in een entrée, kantoor, restaurant of winkel. Natuurlijke decoratie geeft een persoonlijke touch aan een zakelijke omgeving. Bijvoorbeeld een mooie vaas gevuld met decoratieve takken, bloesemtakken of kunstbloemen. Bijna niet van echt te onderscheiden en totaal onderhoudsvrij zijn de kwalitatief hoogwaardige kunstplanten met houten stammen.

 

interieurbeplanting-planten-hydrocultuur

Hydrocultuur

Bij kantoorplanten op hydrocultuur is de aarde vervangen door korrels van gebakken klei. De wortels groeien in de korrels, waardoor de plant houvast heeft. In de laag korrels is veel ruimte voor water, zodat gemiddeld één keer per maand water geven volstaat. De hoeveelheid water wordt aangegeven door een watermeter. De voordelen van kantoorplanten op hydrocultuur zijn aantoonbaar,  de kans op eventuele schimmels of ziekten is gering en de levensduur is langer.

interieurbeplanting-planten-aarde

Aardecultuur

Artiplant biedt een groot assortiment aan kantoorplanten, onze grote planten worden meestal geleverd op aardecultuur. De plant wordt door toevoeging van extra aarde in een waterdichte plantenbak geplaatst. De plant heeft geen waterreservoir en heeft daarom regelmatig, wekelijks water nodig. Te veel of te weinig water geven heeft direct effect op de groeiwijze en de kwaliteit van de plant. Door gebruik van een analoge watermeter kunt u zien of de plant water nodig heeft.

Interieurbeplanting kantoorplanten seramis

Kantoor planten Seramis

Niet alle kantoorplanten kunnen op hydrocultuur gekweekt worden. Een alternatief kan gevonden worden in het overzetten van planten op aarde op Seramis substraat. Dit zijn lichte poreuze kleikorrels met een groot watervasthoudend vermogen. De korrels nemen het vocht op en slaan het op en geven het af wanneer nodig. Hierdoor volstaat een gemiddelde van één keer per maand watergeven. Een oplossing voor bloeiende planten, grote planten en bomen.

kunstplanten op kantoor

Kunstplanten

Kunstplanten zijn een ideale oplossing voor plekken waar omgevingsfactoren als lichtgebrek, temperatuurschommelingen, tocht of drukte een gezonde plantgroei in de weg staan. Bijvoorbeeld in een entrée, hotel, kantoor, restaurant of winkel. Bijna niet van echt te onderscheiden en totaal onderhoudsvrij. Onze kwalitatief hoogwaardige kunstplanten met natuurlijke houten stammen zijn het mooiste na moeder natuur. 

 

interieurbeplanting natuurlijke decoratyie

Natuurlijke decoratie

Daar waar omgevingsfactoren plantgroei in de weg staan, is natuurlijke decoratie de oplossing. Natuurlijke decoratie geeft een persoonlijke touch aan een zakelijke omgeving. Bijvoorbeeld een mooie vaas gevuld met decoratieve takken, bloesemtakken of kunstbloemen. Inspirerende en creatieve boeketten en composities van Artiplant.

interieurbeplanting kantoorplanten complete sets

Complete sets

Wij maken het u graag gemakkelijk en hebben een selectie gemaakt van onze mooiste bloempotten en onze sterkste planten, verkrijgbaar op aarde of hydrocultuur. Laat u inspireren door onze complete sets van bloempot en plant voor een natuurlijke sfeer, modern en design, metaal of exclusieve sets voor hal of entrée.

Meer weten over onze kantoorplanten

Wij adviseren u graag met onze deskundige en creatieve groenconcepten. Ons assortiment is immers enorm en groeit nog dagelijks met de allernieuwste trends.

Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of andere vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.