interieurbeplanting kantoor bloempotten

Bloempotten zijn een onmisbare sfeermaker

Een mooie bloempot is de basis voor alle planten en vooral een onmisbare sfeermaker. Daarom biedt Artiplant een groot scala aan bloempotten op kleur, modern, design, natuurlijk, metaal & RVS of keramiek. Voortdurend zijn wij op zoek naar de laatste trends in design en materialen. Artiplant zoekt niet alleen naar de beste kwaliteit en laatste trends. Ook naar de juiste prijs, als wij goedkoop in kunnen kopen profiteert u mee! Kwalitatief hoogwaardige plantenbakken voor kantoor, horeca, hotel of projectinrichting. Bekijk alle bloempotten op www.artiplant.nl

 

interieurbeplanting-kantoor-bloempotten-moderne

Moderne bloempotten

Een kunststof bloempot is trendy, stijlvol en vrijwel onverwoestbaar. Artiplant levert een groot assortiment aan moderne bloempotten van o.a. de volgende merken: Art en Vogue, Pottery pots, Lechuza, Plants first choiche en Planters for Life. Moderne en betaalbare bloempotten in matte of hoogglans afwerking

>bekijk al onze artikelen in onze webshop

 

interieurbeplanting-kantoor-bloempotten-design

Design bloempotten

Ook voor design bloempotten bent u bij Artiplant aan het juiste adres. Stuk voor stuk bijzondere ontwerpen van toonaangevende ontwerpers, onder andere van Karim Rashid van studio Vondom. Unieke exemplaren gemaakt van bladgoud of bladzilver en andere hoogwaardige materialen.

> bekijk al onze artikelen in onze webshop

 

interieurbeplanting natuurlijk bloempotten

Natuurlijke bloempotten

Met de natural look collectie van Artiplant brengt u direct een warme en natuurlijke sfeer in een zakelijke omgeving.  De natuurlijke bloempotten worden handgemaakt en zijn duurzaam door de hergebruikte materialen. Materialen als hout, schelpen, bananenblad of steen worden hiervoor gebruikt.

> bekijk al onze artikelen in onze webshop

 

interieurbeplanting keramiek bloempotten

Keramiek bloempotten

Een keramiek bloempot staat voor sfeer, stoer en warmte. Kies voor een uniek exemplaar dat met de hand gemaakt is in het verre oosten.
Keramiek in de kleuren antraciet, wit, zwart of beton of exclusieve bloempotten, vazen en kruiken als Laos, Metal glaze en Mystic Ocean.

> bekijk al onze artikelen in onze webshop

 

interieurbeplanting-kantoor-bloempotten-RAL-kleur

Bloempotten op kleur

Bij Artiplant kiest u uw bloempot in iedere gewenste RAL-kleur, in matte structuur of hoogglans uitvoering. Ziet u graag uw bedrijfs- of huisstijlkleuren terug in de bloempotten? Dat kan door moderne bloempotten als Art en Vogue, Callisto, Carara, Drop, Prestige, Primus, Promo, Maxi, Top en vele anderen op kleur te bestellen.

> bekijk al onze artikelen in onze webshop

 

interieurbeplanting-kantoor-bloempotten-RVS-metaal

Metaal & RVS bloempotten

Een metalen bloempot is altijd een stijlvolle combinatie met de plant of boom. Groen lijkt nog groener in een metalen pot. De merken Superline en President tekenen voor hoogwaardige bloempotten in roestvrijstaal, of maak uw keuze uit de vele modellen in gehamerd, geborsteld of gepolijst aluminium.

> bekijk al onze artikelen in onze webshop

 

Kantoorbeplanting bloempotten, schalen

Schalen

Door een mooie schaal of bowl op een zuil te plaatsen krijgt ze de aandacht die ze verdient. Een schaal is veelzijdig in gebruik, mooi als eye-catcher op de balie of receptie. Of gevuld met decororatieve takken of een mooie plant. Artiplant heeft een groot scala aan schalen in moderne of juist natuurlijke materialen.

 
> bekijk al onze artikelen in onze webshop

interieurbeplanting, projectbeplanting voor kantoor

Zuilen

Op een zuil wordt een plant of object pas echt bijzonder. Geef een mooie schaal of bloempot extra aandacht door deze op een zuil te plaatsen. Artiplant heeft een groot aanbod zuilen in vele maten en materialen. Aluminium, bladgoud, bladzilver, kunststof of roestvrijstaal. Of kies voor natuurlijke materialen in teakhout, palownia hout of bamboe.

> bekijk al onze artikelen in onze webshop

 

Meer weten over onze bloempotten

Wij adviseren u graag met onze deskundige en creatieve groenconcepten. Ons assortiment is immers enorm en groeit nog dagelijks met de allernieuwste trends.

Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of andere vragen? 
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.