Interieurbeplanting, kantoorplanten

 

Een frisse kijk op interieurbeplanting

Artiplant is voortdurend op zoek naar de laatste trends in interieurbeplanting. Sfeerbepalers in de vorm van trendy bloempotten, kantoorplanten met een frisse uitstraling en natuurlijke decoratie.

Wij adviseren u graag met onze creatieve ideeën in de vorm van een interieurbeplantingsplan en 3D-presentatie. Of het nu gaat om één plant in uw kantoor of om een complete binnentuin, elke opdracht vervullen wij met veel aandacht, creativiteit en plezier.

Uw groene visitekaartje, zo zien wij beplanting in openbare ruimtes, kantoren, horeca, scholen en winkels. Want levend groen zorgt ook binnen een zakelijke omgeving voor een representatieve en prettige sfeer. Bezoek ook onze webshop voor meer informatie.

 

 

interieurbeplanting-kantoor-bloempotten-design

Bloempotten

Voortdurend zijn wij op zoek naar de laatste trends in design en materialen. Artiplant zoekt niet alleen naar de beste kwaliteit, ook naar de juiste prijs. Als wij goedkoop in kunnen kopen profiteert u mee! Kwalitatief hoogwaardige bloempotten voor kantoor, horeca, hotel of projectinrichting.

Een mooie bloempot is de basis voor alle planten en vooral een onmisbare sfeermaker. Artiplant biedt bloempotten op kleur, modern, design, natuurlijk, metaal & RVS of keramiek.

interieurbeplanting-kantoor-planten

 Planten

Juist in een zakelijke of openbare ruimte zorgt groen voor een prettige en gezonde omgeving. Planten zijn niet alleen mooi en decoratief, ze zijn ook gezond voor mensen. Planten zorgen voor zuurstof, verbeteren de luchtvochtigheid en zuiveren de lucht.

Een plant op de werkplek vermindert stress en bevordert zowel de concentratie als de creativiteit. Reden genoeg om vandaag nog planten voor uw kantoor aan te schaffen!

 

interieurbeplanting-kantoor-advies

Interieurbeplanting advies

Wij luisteren niet alleen naar uw wensen, maar ook naar uw ideeën. Dit vertalen wij vervolgens in een groenplan. Dat vanzelfsprekend niet alleen creatief verrassend moet zijn, maar ook praktisch uitvoerbaar en binnen uw budget.

Het groenplan wordt voorzien sfeerbeelden, plattegronden en een 3D-impressie. Zodat u een zo duidelijk mogelijk beeld krijgt van hoe de planten en bloempotten in de ruimte zullen staan. Onze groenadviseurs stellen graag een groenplan voor u op, voor elk project en voor ieder budget.

interieurbeplanting-planten-hydrocultuur

Onderhoud planten

Regelmatig onderhoud van uw kantoorplanten is van groot belang om de planten hun frisse en representatieve uitstraling te laten behouden. Bij een kleine hoeveelheid planten kunt u de verzorging goed zelf uitvoeren.

U kunt voor uw bedrijf het onderhoud van kantoorplanten ook uitbesteden. Artiplant heeft vakkundige medewerkers en zal periodiek de planten snoeien, reinigen, ontdoen van dode bladeren en bemesting toevoegen. Na afloop ontvangt u een verzorgingsrapport.

 

Meer weten over interieurbeplanting

Wij adviseren u graag met onze deskundige en creatieve groenconcepten. Ons assortiment is immers enorm en groeit nog dagelijks met de allernieuwste trends.

Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of andere vragen? 
Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.